Pretraži

ZVANIČNO POTVRDILI RASKID VEZE: Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez se oglasili nakon rastanka

Showbiz
0
Photo: Instagram/arod

Oni su otkrili detalje za "Today" i istakli da će svako krenuti svojim putem nakon rastanka.

– Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se što ćemo to i dalje ostati. Nastavićemo da radimo zajedno i podržavamo jedno drugog na našim zajedničkim poslovima i projektima. Želimo najbolje jedno drugom i našoj deci. Iz poštovanja prema njima, jedini drugi komentar koji moramo reći je hvala svima koji su nam uputili lepe reči i podršku – piše u zvaničnoj objavi za medije.

Spekulacije o raskidu kolale su tokom marta, a mediji su pisali kako su otkazali veridbu. Međutim, oni su se kasnije oglasili i rekli "kako rade na nekim stvarima" i na taj način demantovali njihove tvrdnje.

Takođe, nakon priča o rastanku, pojavile su se njihove paparaco fotografije, koje su nastale dok su razmenjivali nežnosti u Dominikanskoj Republici, gde je Dženifer snimala film "Shotgun Wedding". Nakon toga izvor je rekao za "ET" da je "par još uvek veren" i dodao kao "kao svi parovi, imaju nekih poteškoća".



  • I deca Džej Lo i Aleksa Rodrigeza definitivno žele da oni to reše i da njihovi roditelji budu srećni, šta god to podrazumevalo. Njihova deca su postala toliko bliska i svi se nadaju najboljem. Još uvek se vole i ostaju zajedno – istakao je izvor ranije.

Podsetimo, Dženifer i Aleks su obelodanili da su se verili na Bahamima 2019. godine, posle dve godine romanse. Venčanje su odlagali dva puta, o čemu je pevačica i glumica govorila pre nekoliko meseci.

  • Morali smo da otkažemo venčanje zbog korone i karantina. Zapravo smo to već dva puta učinili, samo što ljudi to ne znaju – izjavila je Dženifer i otkrila da su nekoliko puta posetili terapeuta, kao i da je to pomoglo njihovoj vezi tokom teškog razdoblja.

Za sad nije poznato kada su počeli problemi u njihovoj vezi, ali glasine o raskidu usledile su posle priča da je Aleks prevario Džej Lo sa zvezdom "Southern Charma" Medison Le Kroj. Međutim, on je tada te navode demantovao. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz