Pretraži

ZVALI SU NAS „DEBELE VILE“: Sanja Vučić pre grupe Hurricane bila je članica OVOG sastava, a evo kako su izgledali njeni počeci 

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/sanjalilwolf

Naime, Sanja je tokom gostovanja na Kurir televiziji otkrila da je muzičku karijeru započela u etno pevačkom sastavu, a u to vreme je, kako je istakla, kao i njene tadašnje koleginice imala problem sa viškom kilograma.



– Uglavnom me ljudi povezuju sa etno muizikom i ja to i gotivim. U srednjoj školi smo moje drugarice i ja imale etno sastav koji se zvao Bele vile. Sve smo bile malo korpulentije, pa su nas zvali Debele vile. Bilo je jako zanimljivo, volela sam sve to i uživala sam u svemu tome. Baš bih volela ponovo da se nađem u takvom nekom sastavu – istakla je Sanja u emisiji Puls Srbije, a potom se osvrnula i na muzičke žanrove, priznavši šta je ono što joj najviše "leži".

Kako kaže, već sa 17 godina znala je da će se baviti muzikom, a od tada, pa sve do danas, prošla je kroz različite muzičke faze. 

– To je najveći problem kod mene što sam ja sve pomalo. U svakom žanru sam našla neki moj pečat i emociju koju volim. Ja sam profesionalno krenula da se bavim muzikom sa 17 godina. Znala sam već tada da ću da se bavim muzikom. Kroz svoje školovanje ja sam pokušavala da razotkrijem sve te tehnike pevanja za različite žanrove. Tu je naravno i etno muzika i metal i rokenrol, zatim altrnativa, rege, džez, fank, soul. Sve i svašta je prošlo kroz moje uho – kaže Sanja.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz