Pretraži

Zorja otkrila zbog čega je u javnosti bila prikazana na način na koji nije želela (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Zorja je nastupala na festivalu "Pesma za Evroviziju 22", kada je publici predstavila svoju oesmu pod nazivom "Zorja": Na ovom takmičenju, ona se glasovima žirija i publike plasirala na treće mesto.

Ikao nije pobedila svakko je bila jedan od favorita, pored Sare Jo i pobednice Konstrakte, za koju je inače Zorja i navijala.

Screenshot: Youtube/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Screenshot: Youtube/RTS Pesma Evrovizije – Zvanični kanal

 

– Jako mi je drago da je Konstrakta pobedila jer je pesma veoma duboka i ima poentu – rekla je ona.

A, sada, pred našim kamerama Zorja je govorila o detaljima iz njenog privatnog života, a između ostalog otkrila je i u kakvim se sve situacijama nalazila u karijeri.

Na pitanje da li je nekada u javnosti bila plasirana na način na koji nije želela, mlada pevačica odgovorila je potvrdno.

Da, ali isključivo mojom krivicom. Oblačila sam odeću koja nije bila prikladna za televiziju i prosto videlo se svašta. Ali, hvala Bogu, voditelji su bili divni i montirali su to u moju korist – iskrena je ovogodišnja učesnica Beovizije.

Pogledajte novo izdanje emisije "HOT ID" i saznajte šta je Zorja rekla o riskantnim situacijama u njenom životu, ko joj je celebrity kraš, ali i šta misli o kensl kulturi.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz