Pretraži

„ZNALA SAM DA NEŠTO NIJE U REDU“: Ćerka Brusa Vilisa u potresnoj ispovesti progovorila o bolesti svog oca

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/Comedy Central UK

Kasnije je ustanovljena prava dijagnoza – frontotemporalna demencija, poznata kao ređi oblik demencije.Cela porodica je maksimalno posvećena glumcu, a njegova ćerka, Talula Vilis, progovorila je o počecima njegove bolesti. Priznala je da su svi članovi porodice ignorisali prve simptome.

Znala sam da nešto nije u redu duže vreme. Započelo je nekom vrstom nejasnog reagovanja, što je cela porodica pripisala gubitku sluha – ispričala je Talula i dodala da su često znali da mu govore da nešto kaže glasnije, a za sve su krivile film "Umri muški". Talula je brzo počela da shvata da su njegove reakcije na okolinu znak da mu više nije zanimljiva.

– Dobio je dvoje dece sa mojom maćehom Emom, a ja sam mislila da je izgubio interesovanje za mene. Ovo je bilo toliko daleko od istine, moj adolescentni mozak se mučio sa pogrešnom matematikom: 'Nisam dovoljno lepa za svoju majku, nisam dovoljno zanimljiva za svog oca' – priznala je.

Talula je otkrila i kako je izbegavala znakove njegove bolesti, kao i da nije ponosna zbog načina na koji ih je poricala. Navela je i da je još jedan od razloga zašto je celu situaciju ignorisala to što se i ona u isto vreme borila sa teškim poremećajima, uključujući anoreksiju.

– Dok sam se ja borila sa dismorfijom i pričala o njoj na Instagramu, moj otac se tiho borio – rekla je i otkrila da ju je ubrzo stigla misao da otac neće moći da govori na venčanju u budućnosti.

Ipak, Talula se oporavila, pa sada sve svoje slobodno vreme provodi uz oca, kao i ostatak porodice.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz