Pretraži

„ZNA SE ZA KOGA NAVIJAM“: Henny priznao da mu je Marina favorit u IDJShow-u! (FOTO)

News
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Marinu je javnost upoznala prethodne godine kao devojku izvođača i producenta Miloša Stojkovića Henny-ja, nakon čega su oni postali i kolege, kada je Cvetkovićeva snimila pesmu "Lololo".

 

Međutim, par je početkom februara stavio tačku na svoju romansu, ali, kako su tada rekli, ostali su prijatelji.

Da je bivši par definitivno u dobrim odnosima pokazuje i činjenica da se Henny pojavio tokom snimanja najnovije epizode IDJShow-a, kada je žiri izabrao najbolje kandidate u koje će IDJ uložiti milion evra.

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Iako je on tada otvoreno podržao drugog kanidata, Ognjena Repanovića, koji je nastupao upravo sa duetskom pesmom Henny-ja i Edite, Miloševa objava na Instagramu jasno stavlja do znanja ko je njegov favorit na ovom takmičenju.

A, prema svemu sudeći, u pitanju je upravo njegova bivša devojka Marina.

Screenshot: Instagram/hennypijem

Screenshot: Instagram/hennypijem

 

  • Zna se za koga navijam – napisao je on na Instagram storiju uz postavljen video Marinine izvedbe autorske pesme "Zmija".

Ovaj njegov potez izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, te su mnogi fanovi komentarisali da im je drago što se i nakon raskida međusobno podržavaju, dok ima i onih koji priželjkuju njihovo pomirenje.

Podsećamo, Marina je ranije u emisiji "IDJHOT" govorila o odnosu sa bivšim dečkom. Tda anije želela da otkriva razlog kraha veze, ali je priznala da se i dalje čuju:

  • I sada mi pomaže, bez obzira na to što smo stavili tačku na vezu. Pomaže kad god imam neku nedoumicu. Baš sam mu malopre poslala poruku, on je uvek tu. Nekako se trudim da se osamostalim u tom nekom smislu da vidim kako ću ja tu da se snađem – rekla je ona tada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News