Pretraži

,,ZLOBNA ORGANIZACIJA PLJUVAČINE“: Angellina odgovorila na prozivke na račun svog izgleda (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/angellina_official_

Naime, na Instagram profilu vrlo je popularna stranica na kojoj se objavljuju fotografije poznati kako su izgledali ranije i kako izgledaju sada.Među brojnim fotografijama poznatih, našla se upravo i fotka Angeline iz puburteta.

Iako su mnogi komentarisali da je pevačica radila dosta korekcija na svom licu, ona je ipak morala da demantuje u komentarima.

 Da vam olakšam – ne bih imala problem da kažem da sam nešto odradila, ali nisam…ispravila sam zube. Veeelika sam zentara za to i nema sile,noske sam i dalje, ali moram priznati dosta sam se prolepšala od puberteta kao i svi vi, verujem nekome sam lepa nekome nisam i to je ok. Zabavljajte se, ako vas već ovo zabavlja, meni je zaista svejedno ja sam sebi supernepravilno lepa i svoja, i što je najvažnije – volim se ovakva kakva sam! Ali skontajte da je ružno bilo kome od svih ovih žena da ljuljate samopouzdanje..šta je poenta? Zlobna organizacija pljuvačine, nekih verovatno jezivo nezadovoljnih persona, za po koji follow i peglanje ličnih frustracija.. Pa fuj i zapamtite- dovoljno je zla svuda okolo sa kojim se borimo svi zajedno, da bi ispoljavali istu jedni na druge – napisala je Angelina.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz