Pretraži

„ZLATAN IBRAHIMOVIĆ MI JE CELEBRITY CRUSH“: Ermina o simpatijama i konkurenciji u IDJShow-u (VIDEO)

News
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Ermina nije imala iskustvo sa medijima do sada, pa je zbog toga bila malo uplašena i nesigurna, ali kako ima želju i cilj da se profesionalno bavi muzikom, potrudila se da bude primećena na pravi način u javnosti.



Zbog velikih obaveza prema muzici, takmičarka ističe da neće imati vremena za putovanja, ali je istakla da priprema svoje autobiografske pesme koje će tek ugledati svetlost dana.

Kada su simpatije u pitanju njena neostvarena želja je da upozna Zlatana Ibrahimovića i svetski poznatu pevačicu sa Barbadosa Rijanu.

 – Zlatan Ibrahimović mi je simpatija, jer sam dugo igrala fudbal, a Rijana je u svetu muzike i definitivno mi je i ona crush – istakla je mlada pevačica.

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

 

Ermina je pri stavu da u IDJShow-u ima pretalentovanih ljudi, ali kada bi morala da izdvoji najveću konkurenciju onda bi to bila Natalie Balmix.

 – Natalie me je dosta iznenadila, njen scenski nastup je bio super. Ovo je moje prvo iskustvo i na bini i sa publikom, a za nju se vidi da ima taj profesionalizam – iskreno je rekla takmičarka.

S obzirom na to da je Ermina odrasla u Švedskoj, ona se susrela sa cancel kulturom sa kojom nije zadovoljna.

 – Ljudi u Švedskoj koji su na javnoj sceni imaju strah da kažu šta osećaju i šta misle, a ja definitivno moguu da kažem da volim što to ovde nema.

Ukoliko vas interesuje cela emisija u kojoj je gostovala Ermina, pogledajte njen "HOT ID" na kanalu IDJTV. 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News