Pretraži

“Zlatan, a naš“: Jelena Đoković podelila sa pratiocima dirljivu fotografiju nakon Novakove pobede (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Jacovides-Perusseau / Bestimage / Profimedia

Novak Đoković je još jednom dokazao zašto je jedan od najvećih tenisera svih vremena, osvajanjem zlatne medalje na Letnjim olimpijskim igrama 2024. godine.

U spektakularnom finalu koje se igralo na stadionu Roland Garros u Parizu, Đoković je pobedio i obezbedio svoju prvu olimpijsku zlatnu medalju u karijeri, dok je ranije osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama 2008. godine u Pekingu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

On je finalni meč igrao sa mladim teniserom Karlosom Alkarazom kojeg je pobedio posle više od dva sata igranja i tako dobio dugoočekivanu zlatnju medalju na Olimpijskim igrama.

@tennis.legend @Novak Djokovic celebrating his gold medal at the Olympic village with the Serbian athletes 👏🕺🎵 🎥 IG/kurtagichena #tennis #novakdjokovic #paris2024 #olympics ♬ original sound – Tennis Legend

U publici su bili prisutni Đokovićevi najbliži prijatelji, kao i njegova deca i supruga, koji su neumorno navijali tokom celog meča. Njegova ćerka Tara je posebno ukrala pažnju držeći plakat sa natpisom „Tata je najbolji“, što je izazvalo oduševljenje među prisutnima i dodalo emotivan trenutak ovom istorijskom događaju.

Nakon odlučujućeg meča, supruga Jelena Đoković je podelila na Instagramu dirljivu porodičnu fotografiju sa zlatnom medaljom, uz opis „Zlatan, a naš“. Ova objava je brzo postala viralna, a komentari na račun pobede su se nizali, ispunjeni čestitkama i pohvalama od strane fanova i poznatih ličnosti širom sveta.

Foto:Printscreen/Instagram:jelenadjokovicndf

Na društvenim mrežama mnogi su uputili čestitke našem najboljem teniseru, a neke od poznatih ličnosti su Nadal, Nejmar, Luka Dončić, influenserka Tamara Kalinić i mnogi drugi.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz