Pretraži

,,ŽIVOT SA MUZIČAREM JE JAKO LEP“: Mia Borisavljević progovorila o svom braku

Showbiz
0
Photo: Instagram/miaborisavljevic

Iako se nagađalo da iza nje stoje moćni muškarci koji finansiraju njenu karijeru, nedavno ste venčanjem ozvaničili dugogodišnju vezu sa kolegom Bojanom Grujićem, a sada je otkrila i kako je biti u braku sa muzičarem.

– Da se on bavi drugim poslom, verovatno se ne bismo ni viđali a samim tim ova veza bi teško opstala. Mislim da je zato prednost što smo i Bojan i ja u istom poslu. Život sa muzičarem je jako lep, umeju da budu jako romantični i osećajni. Sa takvim čovekom život ne može da bude ni dosadan ni ružan. Nismo rivali, dopunjujemo se. Život nam se jednostavno dešava – istakla je ona za domeće medije.
 



Iako se ne pojavljuju često zajedno u medijima, ona je otkrila i da li joj prija popularnost.

 – Kada bih mogla da se bavim ovim poslom a da me nema uopšte u medijima, to bi bilo idealno. Pojavljivanje u medijima mi stvara neprijatnost, to je ujedno i najneprijatniji deo mog posla. Moje iskustvo sa novinarima na početku karijere je bilo vrlo negativno, tako da mi je to možda i stvorilo neku averziju – rekla nam je Mia.

Podsetimo, ona sada sa svojim suprugom i ćerkama uživa na letovanju odakle svoje pratioce često obraduje porodičnim fotografijama.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz