Pretraži

„ŽIVOT POZNATIH JE DOSTA NAPORAN“: Mahrina iskreno o popularnosti, otkrila kako uspeva da sačuva privatnost (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Naime, prema njenim navodima ona je dugo bila sama, ali je svoju sreću konačno pronašla pored Dina Omerhodžića. Din je takmičar druge sezone IDJShow-a, koji je već na prvoj audiciji dobio veto od Darka Dimitrova.Iako u svojoj ljubavi uživaju već tri meseca, oni su tek nedavno odlučili da svoju sreću podele sa javnošću, te su svoju vezu obelodanili javno. Kako su Mahrina i Din rekli ovo su uradili kako im se drugi ne bi umešali u vezu odmah na početku, ali i kako bi Din mogao da se prikaže u pravom svetlu u takmičenju.

Mahrina je sada bila gost najnovijeg One on One-a na IDJTV, prilikom čega je otkrila koliko je teško imati privatni život kada si poznata ličnost.

Smatram da svaka poznata ličnost treba da zadrži taj neki svoj privatni život. Da napravi i da stvori svoj mir i trenutak kada je sam sa sobom jer je to jako bitno, treba uvek da nađe izduvni ventil, da nađe stvari koje voli da radi jer je život poznatih dosta naporan samim tim što je izložen javnosti. Smatram da svako treba da zadrži malo privatnog života ili bar da se trudi – rekla je ona.

Šta je ona to još otkrila o odnosu sa Dinom, da li se kaje zbog nečega, kao i koji su joj planovi za karijeru pogledajte u najnovijem izdanju One on One-a.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz