Pretraži

„ŽIVOT MI SE PROMENIO ZA DAN“: Marija Mikić o roditeljstvu i ćerki Đurđi

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/wwwmarijamikiccom

Kako je istakla, njoj se život promenio onog trenutka kada je saznala da će postati majka i da čeka dete.  • Život mi se promenio za dan, to je tačno, ali kod mene je to počelo od trenutka kada sam saznala da ću postati majka. Tako da sam se, iskreno, devet meseci samo spremala na ovo jer sam znala šta me čeka. Svi mi kažu da sam se super snašla i jeste se život skroz promenio na bolje, nikad mi nije bilo lepše. Ne znam kako je bilo pre nje, uživam u svakom trenutku – rekla je pevačica u intervjuu za "24sedam".

Roditeljstvo ju je, ističe Marija, poučilo mnogim stvarima, a kada su u pitanju obaveze oko bebe, u tome učestvuju i ona i njen izabranik Jovan, ali da je on više zadužen za igru i zabavu.

Svašta nešto novo sam naučila, a najviše uživam, iako to ne bi trebalo da radim, kad je stavim na grudi i kad se smiri kod mene, kad shvati da sam joj ja majka. Kad shvati da je ja smirim disanjem i otkucajima srca, to je najlepši osećaj. Tata je tu bukvalno za sve, ali ja se trudim da ga ne opterećujem mnogo. On sa njom uživa, igra se, ja sam preuzela na sebe presvlačenje i tako neke stvari. Kupamo je zajedno, ne mogu sama. Tata je tu za slobodno vreme – poručila je Mikićeva i dodala:

– Ja sam znala da će Joca da se snađe super, ali nisam znala da će ovako dobro i da će toliko Đurđa da ga promeni. On je opčinjen njome – rekla je ona i zaključila je sin njenog izabranika odlično prihvatio bebu Đurđu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz