Pretraži

,,ŽIVIMO KUĆA PORED KUĆE“: Tozla otkrio detalje poznanstva sa Anabelom Atijas

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Tozla je nedavno otkrio da je pesma mala je droga trebala da bude duetska pesma sa Jelenom Karleušom, ali takođe ne krije da je već ima novu spremnu pesmu za Jelenu, o tome smo detaljnije pisali OVDE.



S obzirom na to da je Tozla iz Goražda odakle su i njegove koleginice Džejla Ramović i Anabela Atijas, zanimalo nas je da li ih poznaje od ranije.

Majka Lune Đogani i moj otac su kuća do kuće, bukvalno ih deli živa ograda, tako da se sa celom njihovom porodicom znam bukvalno od kako sam dete. A iz istog grada je i Džejla, bukvalno smo svi tu u krugu od trista metara – istakao je on.

Takođe, zanimalo nas je da li postoji neka zanimljivost u vezi sa Anabelom s obzirom na to da je poznaje dosta godina.

To morate da pitate mog ćaleta, oni se i dan danas druže, ali sve najbolje. Mislim tamo, to je mala sredina i svi koji su potekli iz male sredine znaju kakvi su to ljudi. Moj ćale je isto muzičar i svojevremeno je pravio muziku za neke izvođače, između ostalog ponudio je i njoj jednu pesmu. Ima jedna zanimljiva priča, cela ta starija ekipa nisu pravili demoe kao danas, nego prosto uzmu gitaru i odsviraju na licu mesta pesmu i kao je l ti se sviđa ili ti se ne sviđa, oćeš da kupiš ili nećeš, i on je odsvirao Anabeli i ona je rekla ,, Šamika ali ja uopšte ne mogu da shvatim kako će ovo da zvuči u finalu imaš li ti neki demo" i on joj je odgovorio "Pa ovo ti je demo" tako da to je jedna zanimljiva priča – otkrio je Tozla.

Novo izdanje emisije IDJHOT imaćete prilike da pogledate u ponedeljak na IDJTV YouTube kanalu u podne.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz