Pretraži

,,ŽIVELA BIH TAKO, ALI NEMAM NA ČIJI RAČUN“: Nataša Bekvalac o povratku nastupa

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ bekvalceva

Nataša Bekvalac, kao i njene kolege zbog situacije sa pandemijom nisu mogle da nastupaju oko godinu dana, a kako je Nataša istakla, ne žuri joj se.– Ja sam poznata lenčuga i mogla bih tako živeti da imam na čiji račun, ali nemam – kaže kroz osmeh, i dodaje:

  • Volim teren jer druženje s publikom jeste, bar kada sam ja u pitanju, razlog zašto se bavim muzikom. Moj album je spakovan, ali nisam još ušla u studio. Super mi je ovo vreme pauze da malo pesme odstoje. Dešavalo mi se da snimim pesmu, pa nakon nekog perioda kažem: ,,Bože, sada bih bolje otpevala, trebalo mi je vreme". Sada imam to vreme da sve nekako legne i sačeka svoje vreme – dodala je ona.

    Kako prenose mediji, Nataša je istakla da je žena bez planova.

  • Ja sam žena bez planova i ideje jer verujem u život strašno. Od kada sam tako počela da razmišljam, život mi donosi prelepe stvari. Život se uvek pobrine da ti da najbolje opcije za tebe i meni se otvaraju prelepe stvari koje prihvatam. Čak i one manje lepe, jer su mi uvek lekcije – kaže pevačica, koja priznaje da je u prethodnom periodu upoznala divne ljude, dobila dobre angažmane i razmenila energiju sa poznanicima sličnim njoj.

     

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz