Pretraži

ŽIVE ZAJEDNO: Dara Bubamara se udaje za 24 godine mlađeg dečka?

Showbiz
0
Photo: Instagram/darabubamara_official

Dara i Toni već su navodno počeli da žive zajedno u njenom stanu u Novom Sadu, a spremni su i da ozvaniče svoju vezu i venčaju se kako mediji prenose, navodno na godišnjicu njihove veze, 7. jula.

Toni se već preselio u Darin stan. Iako on ima nekretnine, rešili su da žive kod nje samo da ne bi morao da se seli njen sin Kosta, kog je dobila u braku sa Milanom Kesićem. Dara ima stan i u Beogradu, pa je Toni često i tamo sa njom. Ako nastave da funkcionišu ovako dobro pod zajedničkim krovom, dogovorili su se da se venčaju na godišnjicu veze – priča izvor.Iako je Dara ponavljala da neće više rađati, ipak se tu navodno isto predomislila.

– Toliko je zaljubljena u Tonija da bi volela da osnuje porodicu sa njim. On je veoma mlad, ali želi dete sa Darom. Ne bi me iznenadilo da Kosta ukoro dobije brata ili sestru – kaže sagovornik pomenutog lista i dodaje da se pevačica i biznismen ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri.

  • Po ceo dan se smeju, hemija između njih je neverovatna. Baš se vole. Dari je bilo važno da njen sin prihvati Tonija, što se i desilo. Postali su najbolji drugari. I Darina i Tonijeva porodica podržavaju ovu vezu, jer vide da su srećni zajedno – nastavlja izvor, koji dodaje da je pevačica neke prethodne momke navodno izdržavala, dok je ovog puta Toni platio sva njihova putovanja.

  • Obišli su pola sveta! Odmarali su se na Maldivima, u Turskoj, Dubaiju, Zanzibaru, Monte Karlu, Grčkoj, Hrvatskoj… Sve je to Toni finansirao, što je Daru oduševilo – završava on.

     

Screenshot: Instagram/ darabubamara_official

Screenshot: Instagram/ darabubamara_official

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz