Pretraži

ZGROZILA JAVNOST NOVIM SILIKONIMA: Starleta 16. put uvećala grudi, fanovi joj poručuju da potraži POMOĆ! (FOTO) 

Showbiz
0
Photo: Instagram/officialkatieprice

Bivša manekenka nedavno se podvrgla 16. operaciji kako bi imala najveće grudi u Britaniji, a rezultate je pokazala odenuvši oskudni bikini sa animal printom.


 

"Bila je tako lepa pre", "Molim te, potraži pomoć, ovo je previše", "Muškarci misle da je ovo privlačno?", nizale su se kritike po društvenim mrežama.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Kejti na odmoru uživa svojim verenikom Karlom Vudsom, sa kojim se po svemu sudeći pomirila, i svojom decom, Banijem (8) i Džetom (9), koje ima s bivšim suprugom Kieranom Hejlerom.

Kako pišu strani mediji, uprkos tome što je nedavno demantovala navode o pomirenju sa Karlosom, od kog se rastala u novembru prošle godine, čini se da par ponovo uživa u ljubavi, a Kejti je navodno potrošila 12 hiljada funti na avionski let kako bi otišla na porodični odmor povodom verenikovog rođendana. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

 

Podsećamo, Kejti je nedavno svojim pratiocima dala do znanja da je slobodna putem jedne objave na društvenim mrežama.

– Polaskana sam količinom poruka koje sam dobila od muškaraca koji žele da me izvedu sada kada sam slobodna. Ne odgovaram, niti ulazim u bilo kakve razgovore jer želim da se fokusiram na svoj posao, decu, porodicu i sebe. Iscrpljena sam vezama do te mere da mi ne treba muškarac – zaključila je.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz