Pretraži

ŽESTOKA SVAĐA NA ŽURKI, BILO JE I SUZA: Marko Miljković raskinuo sa Lunom Đogani posle njenih ljubomornih scena?

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Luna Đogani i Marko Miljković pojavili su se sinoć na jednom prestoničkom događaju, na kojem je pobednica rijalitija "Zadruga 2" pokazala ljubomoru jer su neke devojke "bacile oko" na njenog dečka, posle čega se rijaliti par žestoko posvađao.

——————– Sponsored ——————–

Do svađe je došlo kada je Marku jedna manekenka poslala poljubac, a on joj se nasmešio. Tada je Luna napravila ljubmornu scenu.

Nakon niza uvreda koje su uputili jedno drugome, Marko je ostavio Lunu pred svima. Đoganijeva je kasnije uplakana napustila žurku, piše "Alo".

– Luna i Marko su nasmejani ušli u klub, spremni da se ludo provedu. Đuskali su, fotografisali se i ljubili jedno drugo, pa se činilo da su srećniji nego ikad i da će veče proteći u najboljem redu. Ipak, u separe na metar od njihovog ušla je jedna manekenka sa drugaricama i počela da gleda Marka. Nije bilo jasno da li se poznaju ili joj se samo dopada, ali nije skidala pogled sa njega. Iako on nije reagovao, poglede te atraktivne brinete primetila je Luna i nimalo joj se nisu dopali – rekao je izvor za pomenuti list i dodao:



  • Iako Marko nije radio ništa loše, Luni je smetalo što te devojke gledaju u njega i smeju se. Nervozno je sela i počela da se duri, pa je bezuspešno pokušavao da je oraspoloži i smiri. Posle nekog vremena uzaludnog pokušavanja, vidno se iznervirao zbog njenog nezrelog ponašanja, ustao i namerno okrenuo ka manekenki. Tada mu je ta devojka poslala poljubac, nakon čega se Marko samo blago nasmejao. Taj osmeh bio je uvod u Lunin nervni slom, koji je šokirao sve prisutne.

Luna nije mogla da gleda kako njen partner flertuje sa drugom, pa je zbog toga došlo do prepirke u kojoj su se mogle čuti psovke.

  • Luna je istog sekunda ustala i počela da urla na Marka. Govorio joj je da se smiri i da prestane kako zna i ume. Ona je postajala sve gora, nije želela da sluša i urlala je da joj je muka od njega i da joj se gadi zbog flertovanja sa ženama. Tada joj se on otrgao i krenuo napolje. Pošto je pokušala da ga zaustavi, okrenuo se i glasno joj rekao: 'Je*aću ti mater za ovo, klošarko, završili smo', a potom izleteo iz kluba. Ostali su pokušavali da smire Lunu, koja je gotovo kroz suze govorila da je završila sa Markom. Posle nekoliko minuta, i ona je otišla sa žurke, pa nisam siguran kako se sukob završio – zaključio je izvor za "Alo" koji se bio na licu mesta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤 #lunadjo @andreja_djokovic_. Happy birthday @alo_novine 💕 @goran_todorovic__ 💋 @ipecenica @masastudiokristal

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Oct 16, 2019 at 6:55am PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz