Pretraži

„Zbog simpatije sam se preselila u drugu zemlju“ Zera iskreno progovorila o vezama, pa otkrila šta je najluđe što je uradila zbog ljubavi (VIDEO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Youtube:IDJTV

Mlada pevačica Zera gostovala je u emisiji „Quiz“ na IDJTV-u , gde je otkrila šta je najluđa stvar koju je uradila za dečka, pa priznala koji joj je najveći strah. 

Popularni reper Cvija i mlada pevačica Zera nedavno su mnogobrojnu publiku obradovali  novom numerom pod nazivom “Popstar“.

Ova pesma, kao i sam spot dočekana je sa velikim oduševljenjem od strane publike, i brzo ušla u trending, a sada su Cvija i Zera bili gosti u emisiji „Quiz“ na IDJTV-u, gde su otkrili malo poznate detalje o sebi, ali i pokazali koliko se dobro poznaju.

Naime, Zera je poznata kao neko ko neretko fanove šokira svojim potezima, a sada je mlada pevačica otkrila koja je to bila najluđa stvar koju je uradila zbog partnera.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @zerazove

„Preselila se u drugu zemlju“, istakla je ona, pa dodala:

„Šalim se, to nije bilo zbog njega, ali je malo uticao na to“, otkrila je ona, pa priznala koji joj je najveći strah.

„Meni je najveći strah da izgubim neku osobu. To mi je ne daj Bože“, priznala je Zera, pa otkrila šta misli o prevarama.

„Ako si sa nekim u vezi i imaš potrebu da budeš sa nekim drugim, raskini, pa radi šta hoćeš. Samo sebi sam praviš problem ako to uradiš“, istakla je ona.

Zbog čega se Zera poslednji put rasplakala, koji je njen „celebrity crush“, kao i da li bi oprostila prevaru pogledajte u najnovijoj epizodi emisije „Quiz“ na IDJTV-u.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz