Pretraži

Od „ledene kraljice“ do vatrene riđokose: Naša popularna pevačica prošla je kroz brojne transformacije, a OVO je najnovija (FOTO)

Showbiz
0

Mlada pevačica Zera posvetila se novoj muzici, a ono što je u poslednjih nekoliko nedelja privuklo posebnu pažnju njenih fanova jesu transformacije kroz koje je ona prošla.

Nedavno je na platforme izašao Zerin duet sa Cvijom pod nazivom „Popstar“ koji uveliko osvaja trending, a veliki utisak na sve koji su odgledali spot je ostavila drastična promena kroz koju je pevačica prošla.

Naime, pre izlaska samog spota, Zera je na svom Instagramu okačila nekoliko fotki i snimaka na kojima je svima zapala za oko duga, izblajhana kosa i plava, gotovo prozirna sočiva. Nakon izlaska spota, postalo je očigledno da je mlada pevačica kroz ovu transformaciju prošla za potrebe spota.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @zerazove

Nakon ove pesme, Marina je izbacila još jedan projekat sa Desingericom i Pajakom pod nazivom „CCrno“, a za potrebe ovog spota, ona je ponela riđu periku i zelena sočiva. U ovom izdanju je naišla na oduševljene reakcije fanova kojima se naročito dopala ova promena, te su joj uputili lavinu komplimenata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @zerazove

Sada je Zera na svom Instagram storiju okačila nekoliko snimaka kojim je pokazala još jednu neočekivanu transformaciju. Naime, ona se snimila sa paž, izblajhanom frizurom koja se savršeno uklopila uz bordo karmin i kratku, crnu haljinu.

Foto: Instagram printscreen/zerazove

Njeni fanovi pretpostavljaju da se radi o još jednoj perici, te da pevačica već uveliko radi na novim projektima nakon dva hita koja je izbacila.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz