Pretraži

ZERA: ,,Nije mi drago što nas porede sa Vojažem i Breskvicom“

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Zera je ovo leto provela veoma radno, a između ostalog imala je i svoj prvi live nastup, pa nam je otkrila kako joj je bilo kada je probila led pred publikom. 

-Imala sam tremu na probi, pre prvog nastupa na Freestyler-u, ali tokom samog nastupa nisam imala tremu, bilo je jako kul. Našla sam se u tome i sviđa mi se što mi je to posao – iskrena je bila ona. 

S obzirom na to da je u Beograd došla veoma mlada, više puta je govorila da su roditelji bili skeptični zbog selidbe, ali da su sada promenili mišljenje. 

– Roditelji su sada shvatili. Sada su već u fazonu ,,Vau, bila si u pravu". Nekada si maštala, kada si pevala u sobi svaki dan, ali sada te razumemo, bravo, svaka čast. Ali i dalje im nije svejedno što sam sama ovde i što nisam kod njih, ali ja smatram da je to moj put, da je to trebalo da se desi i ima razloga zašto se to desilo, a ujedno je i meni mnogo drago i lepo, ne vidim razlog zašto bi se sada brinuli, kada je sve ok i kul – rekla je ona i istakla da je u početku bila potpuno sama, a sada je tu njen dečko Maleni, koji joj je podrška u svemu. – Za sada sam mnogo zadovoljna, ovde sam već devet meseci. Na početku sam bila malo uplašena, bilo mi je sve "wow" i malo čudno. Iskreno niko mi nije pomogao kada sam se doselila, ali naravno posle se tu našao moj dečko. U početku sam bila usamljena, ali sada više nisam. Svaki dan mi je kul. 

S obzirom na to da se ne odvaja od svog dečka, i da je sa njim nedavno javnost zaintrigirala kada mu je rekla "da" na Instagramu, zanimalo nas je da li razmišljaju u tom pravcu i da li su već razgovarali o tome. 

  • Ne, mnogo sam mala i mlada. Imam tek osamnaest godina. Takođe je i on jako mlad, tako da nećemo još o tome da pričamo. Moram samo da kažem da taj sat niti je moj, niti je njegov, to je bila samo sprdnja -rekla je Zera kroz smeh, pa istakla da je mama najburnije odreagovala kada je videla fotografiju. 

  • Od mame ću pamtiti komentar na to. Ona je pomislila da je to ozbiljno, ali sam joj ja posle objasnila da je u pitanju samo sprdnja. 

Sa svojim dečkom Malenim ima i numeru ,,Namerno", a otkrila nam je i da li je zadovoljna prolaskom numere kod publike i da li joj imponuje što ih porede sa Vojažem i Breskvicom. 

  • Iskreno, malo sam se i smorila. Morali smo da obrišemo pesmu. Iz razloga što smo snimali u jednoj Areni, a nismo imali dozvolu za to. Mi nismo ni znali da nam treba dozvola. Imali smo probleme, pa smo morali da skinemo kako ne bismo imali još više problema i još neke dodatne zabrane za neke zemlje, koje nam zaista ne trebaju.

  • To ćemo sve da vidimo u skorije vreme. Idemo korak po korak, samo to mogu da kažem 

  • Pa iskreno ko god sada da se pojavi na sceni, odmah ih vezuju za Vojaža i Breskvicu, jer su bili najpopularniji par. To su komentari koje ja ne gledam i to je publika koja je mlađa. Nije mi drago, jer nema veze s vezom. Jedina stvar koja nas povezuje jeste to što su i oni bili par, kao što smo i mi. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz