Pretraži

,,ZERA JE NAŠA“: Nucci otkrio da li je Zera pravi izbor za njegovog brata (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/panicigor

Popularna mlada pevačica Zera se za veoma kratko vreme istakla na muzičkoj sceni, a nas je zanimalo reperovo mišljenje o tome kako se mlada pevačica uklopila u familiju. 

Dobro (smeh). Ja nju mnogo volim, ona je mnogo draga, mnogo pitoma, čista duša, ja o njoj sve najbolje sam mislio i pre tog ulaska u familiju što se kaže. Tako da sve najbolje o njoj, pa taman posla, Zera je naša! (smeh) – rekao je reper. 



S obzirom na to da je Zera u vezi sa Nućijevim bratom, iako se o tome malo zna, pitali smo ga kako je zadovoljan sa mladom pevačicom kao potencijalnom snajkom, a on je imao samo reči hvale za nju. 

Kako nisam. Ako je njemu dobra i mnei je dobra, a ja je znam i pre nego što su oni stupili u kontakt, ustvari oni su mnogo davno, možda sam sad i slagao, mislim da nisam, da nisam je ranije upoznao, ali to možete da pitate svakog iz Zeda svako će se složiti da je jedna čista duša, dobra devojka, sve najbolje, nije to sad zato što je njegova i što je tu sa nama, nego je stvarno tako. 

Nući je otkrio i da li misli da je ona prava devojka za njegovo brata. 

– Mnogo se dobro slažu, vidim da evo sad su otputovali, gde, Švajcarska, Austrija, negde su sad na putu i super se slažu, mladi su, voze taj svoj fazon, vidim i da se ne svađaju nešto mnogo, žive zajedno, sve super – zaključio je reper. 

Ukoliko niste pogledali novo izdanje emisije IDJHOT, možete pogledati video ispod teksta i saznati šta su sve novo otkrili Nucci i Voyage, kao i šta su rekli o američkoj turneji. 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz