Pretraži

Potpuna transformacija! Zera šokirala izgledom, u ovom izdanju je NIKADA nismo videli (FOTO)

Showbiz
0
Photo: M.P./ATAImages

Popularna pevačica Zera prepoznatljiva je po crnoj kosi, ali je sada potpunom promenom imidža šokirala sve fanove.

Zera je poput mnogih njenih kolega imala prilično zauzeto leto, te je nastupala širom primorja. Kako važi za jednu od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, ona je imala priliku da nastupa pred svojom brojnom publikom i da izvodi neke od svojih najvećih hitova.

Ipak, kako se letnja sezona polako privodi kraju, mlada pevačica je rešila da se posveti novoj muzici, što je i najavila na svom Instagramu. A upravo je ova odluka dovela do potpune transformacije koja je šokirala njene pratioce.

Poznato je da je Zera neretko eksperimentisala sa svojim izgledom, te je tokom karijere promenila nekoliko frizura i boje kose, međutim uvek se vraćala crnoj boji po kojoj je i postala prepoznatljiva.

Sada, pevačica se snimila u neprepoznatljivom izdanju, a promena ovog puta nije bila samo u frizuri. Zera je stavila skroz izblahajnu periku koja joj je došla do butina i na svoje prirodno braon oči stavila je gotovo prozirna, belo plava sočiva.

U ovom izdanju nismo imali priliku ranije da vidimo pevačicu, pa je ova njena promena izazvala lavinu komentara na njen račun, a mnogi su se zapitali i šta im to pevačica sprema.

„Ko je to već ubio sa izgledom?“, „Kako si prelepa“, „Ne može da izađe iz glave ova slika“, „Najzgodnija riba na svetu, nema šta“, samo su neki od komentara ispod njene objave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @zerazove

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz