Pretraži

ŽENI SE SLOBA RADANOVIĆ: Pevač otkrio kada staje na ludi kamen

Showbiz
0
Photo: Instagram/slobaradanovic

Sloba Radanović već duže vreme uživa u ljubavi sa verenicom Jelenom Đuričanin, a sada planira da njihovu ljubav kruniše brakom.

Radanoviću će ovo biti drugi brak, a za medije je otkrio da će se na večnu ljubav svojoj izabranici zakleti najverovatnije baš ove godine.

Photo: Instagram/slobaradanovic

Photo: Instagram/slobaradanovic

Možemo očekivati da to bude ove godine, mislim da je vreme za to, razmišljam o tim stvarima, osnivanju porodice i jedva čekam da se oprobam u tome. Ne znam kako će to sve izgledati, nismo pričali, ali obavestićemo vas sve na vreme. Ima mnogih kolega koje bih voleo da mi zapevaju na svadbi, možda Darko Lazić, Prijovićka, njih volim i privatno da slušam, Jovan Perišić, ma biće svega – rekao je Radanović i dodao:

– Da Jelena nije prava za mene, mislim da bi se to odavno raspalo. Nadam se da ću uskoro postati tata. To mi je velika želja. Pol nije bitan. Usudio bih se i da usvojim dete.Podsećamo, Sloba je nedavno otkrio da bi odmah ostavio Jelenu ukoliko bi poželela da uđe u rijaliti.

  • Kada bi moja devojka želela da uđe u rijaliti, podržao bih je tako što bih joj rekao: Doviđenja, prijatno – rekao je tada i poručio da je siguran da se tako nešto nikad neće desiti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz