Pretraži

„Žene su ga saletale na moje oči“: Tamara Milutinović otkrila detalje odnosa sa poznatim fudbalerom, pa progovorila o ljubomori

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Tamara Milutinović je nedavno gala proslavom obeležili sklapanje crkvenog braka sa fudbalerom Darkom Jevtićem i krštenje njihove ćerkice, a sada je iznela neke nepoznate detalje o njihovom odnosu i ljubavi.

Tamara se već godinama uspešno bavi muzikom, a kada je upoznala Darka iza sebe je imala nekoliko hitova i važila je za jednu od traženijih pevačica na našim prostorima. Ona je sada otkrila kako je njen suprug na početku njihove veze gledao na njenu karijeru i posao.

On je vrlo dobro znao sa kim ulazio u vezu. Naravno mogao je i da se raspita o meni. Kao što i jeste. Tako da on vrlo dobro zna ko sam ja u biti. Nikada mi nije pravio nikakav problem. Voleo je to čime se bavim. On uživa kada sam ja na bini“, priznala je Tamara za „Telegraf“.

S obzirom na to da je i Darko uspešni fudbaler, pevačica je priznala kako se nosi sa ljubomorom, te je opisala situacija kroz koje je prolazila na početku njihovog zabavljanja.

„Neću da lažem, bilo je. Bilo je i na moje oči, čovečeNjega su žene saletale na moje oči, bukvalno. Ali znala sam i ja sa kim sam u vezi. Prosto mi smo bili nerazdvojni od prvog dana. On meni nikada nije dao razlog da ja budem ljubomorna. I to je više puta dokazao i pokazao. To ne mora ni da dokazuje, to se u njegovim očima vidi. Ako mene pitaš, ja smatram da bih to osetila. Mislim da svaka žena oseti kada je muškarac laže, kada vrda. Mislim da me nikada ne bi prodao i mislim da me nikada ne bi na taj način povredio, jer zna šta ima pored sebe“, istakla je ona.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Tamara i Darko su crkveno venčanje i krštenje ćerkice Emili proslavili gala veseljem na koje su pozvali više od 400 kolega, prijatelja i rodbine. Pevačica je nedavno govoreći o proslavi, otkrila da se nekih delova ne seća, a sada je progovorila o poklonima, te koji gest zvanica ju je šokirao.

Prazna koverta. Čula sam od nekih svojih koleginica koja su pravile svadbu da se priča o tim praznim kovertama, a ja sam uvek bila u fazonu: „Bože, ko donosi praznu kovertu? Ko ima hrabrost da donese praznu, pa nemoj doneti ništa, bolje i to nego da doneseš praznu kovertu. Međutim, bilo je. Bilo je stvarno, da. Moram da kažem i da je bilo jako lepih i originalnih poklona, od moje drugarice Edite, Stevana frizera, jako su onako bili inovativni tako da, bilo je jako lepih poklona, stvarno.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz