Pretraži

ŽENA GODINE: Cardi B oštro odgovorila hejterima na prozivke zbog Bilbordovog priznanja

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Reakcije na priznanje koje bi joj trebalo biti uručeno u decembru ne jenjavaju, a povodom osvajanja titule, na svojem Instagram profilu oglasila se i sama Cardi B.

  • Dobro jutro svima. Ovde vaša Cardi B i da ja sam žena godine. Za sve vas plačljivce koji prigovarate da imam samo jednu pesmu. Da, imam baš tu pesmu. Ku*ke. Znate, onu koja se najviše prodavala, najviše strimovala, zbog koje su republikanci cvilili na Fox News-u. Onu koja će biti šestostruko platinasta za tri meseca. Onu zbog koje su se vaše bake razotkrivale na TikToku. Da, tu pesmu. Osim toga, već više od godinu dana se bavim influensingom, koristim svoju platformu kako bih vas podstakla da glasate i to ne samo kad se Bajden takmičio protiv Trampa. Upozoravala vas na senatore, okružne izbore, izbore sredinom mandata. Trošila sam svoj novac, svoj vlastiti novac, sastajala se s kandidatima kao što je Berni. Letela sam avionom, umorna nakon nastupa. Da, to sam ja. Čak i kad ste cmizdrili i prigovarali ”ti nas ne predstavljaš”. Da, predstavljam vas, ja predstavljam Ameriku. U redu? I neću se nikad promeniti. Upravo to sam napravila. I nosite se s time. Progutajte to s čašom vode” – poručila je Cardi kritičarima koji smatraju da nije zaslužila priznanje.

Kontroverzna pesma Cardi B i Megan Thee Stallion – “WAP (Wet-Ass Pussy)” našla se na udaru brojnih kritika odmah nakon što je izašla u avgustu. Sudeći prema brojnim reakcijama drugih umetnika, novinara pa čak i političara sa sigurnošću se može tvrditi da je reč o jednoj od najkontroverznijih pesama u poslednjem veku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz