Pretraži

„ŽELIM VIŠE DA SE POSVETIM GLUMI“: Relja Popović o karijeri, Nikoliji i Teodori Džehverović

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Njih dvoje su punih osam godina zajedno, a iz nihove romense dobili su i dve ćerkice.



Relja je sada progovorio o Nikoliji i njihovom odnosu na sceni, ali i iza nje, te otkrio da oni savršeno funkcionišu u oba slučaja:

  • Na sceni sam sa nekim koga volim. Srećan sam što imam priliku za to. Zajedno smo nastupali na jednom festivalu i bilo je baš lepo. Mi se zaista odlično razumemo. Nikolija i ja se nikada nismo posvađali. Možda baš zato što se bavimo istim poslom – rekao je popularni izvođač.

Poznato je da se Popović pored muzike bavi i glumom, koja je njegova velika ljubav.

Screenshot: Youtube/IDJTV

Screenshot: Youtube/IDJTV

 

  • Trenutno sam fokusiran na pevanje. Ali voleo bih da se u budućnosti više bavim glumom, zato što su to moje dve najveće ljubavi. Snimio sam film "Videoteka" Luke Bursaća, jedva čekam da izađe – poručio je on.

Relja je bio i član žirija u muzičkom takmičenju IDJShow, gde je bio u ulozi mentora, a na istoj poziciji našla se i njegova koleginica, pevačica Teodora Džehverović. On je ovom prilikom otkrio i da li bi voleo da njih dvoje snime duet.

  • Nismo pričali o tome. Teodoru veoma cenim zbog toga što je sama gradila svoj put. Treba da bude ponosna na sebe zbog uspeha koji je postigla – zaključio je on za domaće medije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz