Pretraži

,,ŽELIM DA ZATVORIM TEMU JOVANE I MENE“: Frontmen „Magla benda“ progovorio o potresnim trenucima

Showbiz
0
Photo: Instagram/vladansavic

Sa bivšom izabranicom Jovanom Jocić i dalje neguje dobar odnos i udruženim snagama podižu mezimicu.

– Ovim sam projektom negde želeo, zaključno sa današnjim danom, da zatvorim tu temu Jovane i mene. Ljudi, sve je okej, naše dete je srećno, kao i Jovana i ja. To se zatvršilo, svako je krenuo (dalje sa) svojim životom. Imamo dete koje… Kad mi pred spavanje izgovori: "Tata, je l' ti voliš da te češkam?" To mi je nešto… – govorio je on sa osmehom na licu.



S obzirom na to da je ona javno predstavila svog novog partnera, Vladan je istakao da njega još uvek nije imao prilike da upozna.

– Mislim da imamo zdrav odnos. Nisam upoznao njenog partnera. Kad to bude trebalo da se desi, desiće se. Nemam ništa protiv momka, meni je bitno da je ona srećna jer će i moje dete (tako) biti srećno. Zamislite da vaša majka nije srećna… – kazao je Savić, pa priznao da i dalje veruje u ljubav za ceo život, bez obzira na rastanak kroz koji je s Jovanom prošao.

Nije mi se desila (ljubav), ali verujem. Verujem u ljubav za ceo život. Za sada, što bi rekli ljudi, ni da me dirne. Možda i ja tako nekako zračim. Trenutno nemam prostora, nedeljno nemam jedan dan za sebe. Puno nastupamo, a kada ne nastupamo želim da provedem vreme s detetom, da nadoknadim propušteno. Moja princeza je moj svet! Na prvom je mestu, pa sve ostalo – ističe on za domaće medije.

Poznati bivši par, inače, devojčici još nije mnogo šta pričao o rastanku. Ona, tvrdi pevač, razume da mama živi na jednoj, a tata na drugoj lokaciji. Kada mu je bilo najteže, porodica i prijatelji su mu bili od maksimalne pomoći, a ni odlaske psihijatru ne isključuje.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz