Pretraži

„ŽELIM DA ZATVORIM JEDNU ETAPU ŽIVOTA, POTEŠKOĆA I TURBULENCIJA“: Edita se oglasila povodom ličnih borbi i novom pesmom započela veliki projekat

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/editaaradinovic

Pevačica je nedavno objavila prvu numeru njenog dugoočekivanog albuma. Edita je puno vremena i truda uložila u ceo projekat i mnogo puta do sada je zagolicala maštu svojih fanova na društvenim mrežama.Nakon izbacivanja pesme pod nazivom "Džaba ti", Edita je u komentaru same pesme objasnila kako doživljava muziku i čemu teži kada je stvara. Ona je otkrila koja simbolika se nalazi iza nove pesme i čemu se sve nada u ovoj godini.

Svake godine obrađujem neku temu u nameri da se popravim, povežem sa sobom i planetom! Obrađujem sve sto me trigeruje i uznemirava moj duh! Prošle godine to je bio ego, ove je grandioznost. Da li ste se zapitali koliko i na koji nacin vas određeni ljudi, i stvari uznemiravaju? Ako jeste, jeste li se zapitali koji je uzrok? Svi smo po malo grandiozni i to je deo ljudske prirode, samo je važno i neophodno da svako od nas dobro upozna sebe, da prepozna dijagnozu i reaguje, jer se duboko u nama talože i kriju razne emocije i obrasci koji su nas oblikovali od detinjstva. Ako ste primetili moje životne faze, mogli ste da uočite razna ponašanja, a najviše želju za promenom, tj neprihvatanje sebe u potpunosti! E pa sa ovim albumom sam želela da vam predstavim neke svoje maske, ludačka stanja, duboke fantazije, tako što sam birala jedinstvene ljude da budu deo ovog puta! Niko iz ovog tima nije slučajno tu, i ovim putem se zahvaljujem svima, jer ste se nesebično dali, jer smo se igrali, a igra je neophodna za svaki projekat!!! Birala sam ljude sa prejakim senzibilitetom, ljude koji kao i ja mogu vrlo lako i sa uživanjem da se transformišu! Biram da to bude ova godina, ne zato što “tako treba” ili “je vreme” ili sto mi lete 30-te, vec zato što želim da zatvorim jednu etapu života, poteškoća, i turbulencija koje su me vozale i dovezle do ovog albuma! Prva pesma sa albuma bice puštena 30-og juna za moj 30-ti rodjendan simbolično i meni jako važno, jer sam između ostalog tog datuma upoznala osobu koja je promenila moj život iz korena, i podstakla da se menjam, da se disciplinujem, i ponekad napravim neko s**nje čisto radi balansa! Volim vas i hvala što me trpite. Obećavam da ću se smiriti posle 35-te – napisala je pevačica u emotivnoj ispovesti.

Njena pesma već broji preko pola miliona pregleda, a sudeći prema komentarima njeni fanovi su oduševljeni Editinom energijom i talentom, te nema sumnje da je ubola još jedan hit.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz