Pretraži

„ŽELIM DA SE ŠTO VIŠE ČUJE I RAZUME MOJA POENTA“: Sajsi MC o svojoj novoj pesmi „Yugo dete“ (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Dragan Vurdelja

Naime, ova pesma je dosta drugačija od onoga što je publika navikla da čuje od nje, pa su mnogi pozitivno iznenađeni, te do sada ima samo pozitivnih komentara i kada je pesma u pitanju, ali i spot.

Nas je zanimalo kakva su njena očekivanja što se tiče publike kada je u pitanju njena nova pesma.

– Godinama sam shvatila da ne treba da imam velika očekivanja od pesama. Sigurno kao autor želim da se što više čuje i razume moja poenta, htela sam da dočaram osećaj poznatog i lepog – otkrila nam je Sajsi.Takođe, pitali smo je koliko dugo je radila na ovoj pesmi, i kako je zadovoljna idejom i procesom samog spota?

– Zapravo je pesma brzo snimljena, kako sam čula muziku imala sam manje-više ceo tekst , sitne izmene sam pravila i to je to. Poprilično ekspresno je sve išlo, kliknuli smo. Na kraju smo snimili i jedan spot koji će da atmosferom prati tu patinu pesme, zato je retro estetika i tako, blago dokumentarna, jer to je ono nešto u nama kao neka sigurna luka – objasnila je ona.

Nova pesma je objavljena u izdanju IDJTunes-a, a spot kojim je Sajsi i više nego zadovoljna možete pogledati u videu ispod teksta.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz