Pretraži

„ŽELIM DA IMAMO JOŠ DECE“: Katarina Grujić otkrila planove za 2023. godinu

Showbiz
0
Photo: Instagram/gobeljamg7

Kako ističu, godina koju smo ispratili definitivno je bila jedna od najboljih u njihovim životima, a kada su u pitanju želje za 2023, oni ne kriju da žele da prošire porodicu:  • Minula godina bila mi je najlepša, a ujedno i najzahtevnija. Spojiti posao, obaveze oko tek rođene bebe, česta putovanja i odvajanja od nje, bila su teška i fizički i psihički, emotivno… Ali kroz sve to ojačala sam i kao osoba, i kao profesionalac i kao majka – kaže Kaća i dodaje:

– Sebi i Marku sam poželela još dece. Idealno bi bilo da mu rodim blizance, ali ne bih imala ništa protiv ni da još dva puta budem trudna (smeh). Želela bih da Katja odrasta u mnogočlanoj porodici i da bude ponosna starija sestrica – kaže Grujićeva.

Roditelji jednogodišnje devojčice ne zapostavljaju ni sebe ni svoju ljubav.

– Katja je dodatno učvrstila naš odnos koji je i pre nje bio idiličan. Mi smo mladi bračni par, nemamo dug staž, ali smo na vreme shvatili da se u životu ni u zajednici dvoje ljudi ništa ne podrazumeva. U tom smislu, radimo i na sebi i na našem braku temeljno i predano. Čuvamo ga i branimo – zaključila je pevačica za domaće medije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz