Pretraži

,,ŽELIM DA IH DISTANCIRAM“: Marko otkrio detalje o svojoj porodici i odlasku u Brus sa Miiom

Showbiz
0
Photo: Instagram/marko.miljkovic

Marko je potvrdno odgovorio na pitanje da li planiraju da posete njegovo rodno mesto i porodicu Miljković.

  • Mia je polako već porasla dovoljno da može da putuje sa nama. Planiramo naravno, u Brusu je malo hladnije nego u Beogradu. Malo je niža temperatura, u Beogradu je haos 40 stepeni. Ići ćemo u skorije vreme ja se nadam. Planirali smo već, tako da trebalo bi da uskoro i posetimo Brus zajedno sa našom princezicom – rekao je on.


Fanove je takođe zanimalo da li je njegova porodica videla Miu i kakve su njihove reakcije.

  • Naravno da je moja porodica bila u gostima i videli su bebicu. To što se moja porodica ne eksponira u javnosti, to ne znači da oni ne postoje i da nisu tu. Oni su svakodnevno prisutni u mom, u Miinom i Luninom životu – kazao je Miljković i naglasio da njegovi roditelji nisu javne ličnosti.

  • Ja samo želim da moju porodicu malo zaštitim i sklonim od javnosti da nemaju previše opterećenje. Moja porodica živi jednim normalnim životom, nisu javne ličnosti i ne treba im to jednostavno. Ne trebaju im ni kamera, ni novine, ni razne priče. Želim da moju porodicu maksimalno distanciram i zaštitim od javnog sveta, ali što se njih tiče među prvima su došli i videli bebu i bili oduševljeni – objasnila je rijaliti zvezda.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz