Pretraži

ŽELI DA SVA IMOVINA OSTANE NJENA: Isplivali novi detalji razvoda Vergare i Džoa, evo šta se navodi u predbračnom ugovoru 

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/sofiavergara

Glumac je pre dve nedelje predao papire za razvod braka, a kolumbijska zvezda reagovala je na to iznevši u sudskim dokumentima šta želi da sačuva nakon rastave. Tom prilikom povelo se pitanje i njihovog kućnog ljubimca o kom su zajedno brinuli, a odluku o tome kome će pripasti pas doneli su van suda. 

Naime, Sofija Vergara pristala je da pas Babls, desetogodišnji mešanac čivave i pomeranca, pripadne njenom suprugu. 

Džo se ni za milion godina ne bi rastao od Babls i Sofija je svesna toga – rekao je izvor za Daily mail i dodao:

– Ni ona ni on nisu ogorčeni niti žude za osvetom. Sofija voli Babls i želi da ona bude srećna što jeste razlog njene odluke da psa preda Džou.

Manganijelo je dodao da "Sofija ima veliko srce i da nikada ne bi uradila nešto što bi moglo da povredi nju ili psa".

Prema zakonu države Kalifornije, kućni ljubimci smatraju se ličnim vlasništvom kada parovi dele imovinu. Međutim, nakon što je 2019. donet novi zakon, sudije u brakorazvodnim parnicama mogu da uzmu u obzir najbolji interes i dobrobit kućnog ljubimca i da donesu odluku o tome da bivši partneri zajedno brinu o ljubimcu, odluka se može doneti prema vlastitom nahođenju sudije.

Vergara i Manganijelo nisu komentarisali ove navode. 

Podsećamo, Sofija je Babls usvojila pre dve godine, a kučence se više zbližilo sa Džoom, o čemu je ona i duhovito pričala 2021. u emisiji "The Tonight Show”: 

– Ona me mrzi. Trebalo je da bude za mene, ona je trebalo da bude moja pas. To je užasno, ona me mrzi! Ona je super zla prema meni. Ona me grize, uopšte nije tako slatka – našalila se u svom stilu Sofija koja je potom dodala i da obožava Babls, te da je oduševljena kako njen, sada već bivši, suprug brine o njihovom psu. 

Inače, Sofija i Džo su kao razlog rastave naveli "nepormirljive razlike među njma", a glumica je od suda tražila da potvrdi predbračni ugovor, odnosno to da njena imovina uključujući nakit i umetnička dela, kao i sva zarada stečena pre i tokom braka ostane njena.

Bogatstvo Sofije Vergare, prema pisanju sajta Celebrity net worth, procenjuje se na 180 miliona dolara, dok bogatstvo Manganijela iznosi 40 miliona dolara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz