Pretraži

ŽELI DA PROMENI DOGOVOR: Bivši muž Britni Spirs traži veću alimentaciju

Showbiz
0
Photo: Instagram/ britneyspears

Britni i Kevin bili su u braku od oktobra 2004. do jula 2007. godine i iz tog odnosa imaju dvoje dece – dva sina  Šona Prestona i Džejdena Džejmsa.



S obzirom na to da dečkaci većinu vremena provode sa njim, Kevin je tražio od pop dive da mu ona sada mesečno isplaćuje 40.000 dolara.

Kako prenose strani mediji, on želi da promeni dogovor sklopljen onda kada se verovalo da će deca uvek „pola vremena provoditi s jednim od njih". Međutim, oni već nekoliko godina mahom borave s ocem, kao i sada pošto su otišli na Havaje.

Inače, stariji naslednik kroz nekoliko dana postaje punoletan, pa Spirsova za njega više neće biti u obavezi ni da isplaćuje bilo šta.

Sa druge strane, za mlađeg hoće i to sve do kraja njegovog školovanja, napominju tamošnji mediji. Uzimajući to u obzir, Federlajnu se možda i neće tako lako ispuniti želja – ukoliko Britni ne prelomi, pa nastavi da daje novac kao da su obojica i dalje maloletnici.

Podsećamo, Britni je nakon Kevina uplovila u vezu, a potom i brak sa Semom Asgarijem. Međutim, nedavno je ocvanula vest da se oni rastaju zbog pevačicine navodne preljube.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz