Pretraži

„ŽELELA SAM DA MOJA REČ BUDE ZADNJA“: Jelena Đokovic o Novaku i vaspitanju dece

Showbiz
0
Photo: Instagram/jelenadjokovicndf

Kako je istakla, kada je vaspitanje dece u pitanju, ona i Nole su prilično različiti, ali ono što je bitno je da na kraju uspeju da pronađu kompromis i zajednički jezik.



Novak i ja smo dosta slični, ali i dosta različiti kada je vaspitavanje dece u pitanju, ali razgovorom dosta toga rešavamo. Verujem da nam je mnogo lakše jer počinjemo od istih vrednosti, i zahvalna sam na tome. Mi smo počeli da se zabavljamo kao klinci i zajedno smo rasli, pa smo se uporedo nekako oblikovali što nam je sada olakšalo roditeljstvo – započela je Jelena, pa dodala:

Imamo različitosti u pogledu na dosta toga i sukobljavamo se. Negde sam ja više vremena provodila sa decom, dok se on bavio svojim poslom, pa sam tu negde želela da imam više kontrola i da moja bude zadnja. Tu mi pomaže Novak da se korigujem i to sve više i više – rekla je ona.

Screenshot: Instagram/ jelenadjokovicndf

Screenshot: Instagram/ jelenadjokovicndf

 

Prema nejnim rečima, svesna je da deca često oponašaju roditelje, zbog čega se trude da im daju pravi primer ponašanja.

Moram dosta sebe da dovedem u red pre nego što bilo šta uradim, kažem ili posavetujem svoju decu. Govorim deci šta ne treba da rade i u stvari ja to ne smem da radim, jer naša dela govore više od reči. Kada sam se bavila tehnologijom u kući, ja sam se toliko podesila, da televizor uopšte ne palim osim kad Novak igra tenis – završila je Jelena koja sa Novakom ima dvoje dece – ćerku Taru i sina Stefana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz