Pretraži

ŽELE JOJ DA UĐE U NOVU VEZU: Odnos bivših supružnika intrigira mnoge, a evo šta porodica Kim Kardašijan misli o svemu

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Architectural Digest

Kim i Kanje su svojim razvodom privukli veliku pažnju medija, s obzirom da se dosta pričalo o mentalnom zdravlju poznatog repera, a gledaoci su imali prilike da u rijaliti šou Kardašijan-Džener isprate koliko je ovaj razvod teško pao popularnoj starleti.



Nakon više medijskih ispada i javnih prozivki na račun Kim Kardašijan, njenog ponašanja i vaspitavanja njihove dece, Kanje se na neko vreme povukao iz medija. Kim je više puta izjavljivala da ne zamera bivšem mužu ove izjave jer je svesna stanja u kome se nalazi, ali smo imali prilike da vidimo nju i njene članove porodice kako ga mole da prestane sa ovakvim ponašanjem.

Sada, izvor za Entertainment Tonight je otkrio da je par u "dovoljno dobrim odnosima" i da se Kim trudi da održi dobar odnos sa njim radi zajedničkog odgajanja njihovo četvoro dece.

@riristea Kim Kardashian Gets Emotional Talking About Co-Parenting With Kanye West #kimkardashian #kimk #kanyewest #kanye #ye #kimye #kimkanye #kanyekim #riristea #entertainmentnews #celebritynews #celebnews #rivetsoro ♬ original sound – RiRi’s Tea ☕️

Kim se oseća sjajno i samo želi da nastavi dalje i bude srećna. Njena porodica je ohrabruje da ponovo počne da izlazi i da se zabavlja sa muškarcima i svi joj žele da bude srećna i uspešna na svim poljima – rekao je izvor.

Kim je nakon razvoda imala jednu vezu za koju je javnost znala, sa popularnim komičarem Pitom Dejvidsonom koji je 13 godina mlađi od starlete. Nakon raskida, Kim se navodno nije zabavljala ni sa kim, ali je nedavno izjavila kako se nada da će jednog dana ponovo stati na ludi kamen.

Ona želi da sledeća osoba sa kojom bude bila i koju dovede kod svoje porodice bude stabilna, puna podrške i ljubavi. Kim je otvorenija za ponovni ulazaku vezu. Oseća se dobro i puna je samopouzdanja – dodao je izvor.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz