Pretraži

,,ZBOG RAZVODA SAM ZAPOSTAVILA KARIJERU“: Anđelina Džoli šokirala priznanjem

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/extratv

Anđelina Džoli je na promociji filma, "Oni koji me žele mrtvu", odgovarala na pitanja novinara, koji su želeli da znaju zašto poslednjih godina gotovo da je nije bilo na filmskom platnu, a i rediteljski posao je zapostavila.



– U tome me je sprečavala zahtevna porodična situacija –  kratko je odgovorila glumica, misleći na razvod od glumca Breda Pita i borbu za starateljstvo.

Inače, Džoli sve čini kako bi njeni naslednici, blizanci Noks i Vivijan, Šajlo, Zahara, Paks i Medoks, na najbezbolniji način prošli kroz težak period, pa sa njima najviše vremena provodi kod kuće i brine o njima.

  • Nikada sebe nisam zamišljala kao mamu u tradicionalnom smislu. Osećam da mi za to nedostaju sve veštine i da nisam dobra, ali se snalazim. Deca su mi poprilično otporna, izdržljiva, lako se prilagođavaju i pomažu mi. Volim što su porasli, pa sada mogu sa njima da sedim celu noć i razgovaram – rekla je glumica, koja je sa bivšim mužem u lošim odnosima i bori se s njim oko starateljstva nad decom. Ona ga je optužila i za porodično nasilje, što on negira.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz