Pretraži

„ZBOG OVOGA PLAČEM SVE VREME“: Hejli Biber progovorila o proširenju porodice

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/haileybieber

Hejli često i otvoreno priča o braku sa Džastinom, njihovoj rutini i bračnom odnosu za koji im je bilo potrebno vreme da unormale usled stalnog pritiska javnosti.S obzirom na zapetljani odnos koji su fanovi kreirali oko Hejli, Džastina i Selene Gomez, pevačeve bivše devojke, Hejli je izložena velikoj količini negativnih komentara, te se psihički oseća loše o čemu je i nedavno govorila.

Gostujući u emisijama, model odgovorila i na neizbežno pitanje o proširenju porodice. Hejli je otkrila da se plaši da na svet donese dete koje će biti izloženo kritikama na način na koji je ona sada.

Bukvalno plačem zbog ovoga sve vreme. Tako želim decu, ali se plašim. Dovoljno je da ljudi govore stvari o mom mužu ili mojim prijateljima. Ne mogu da zamislim da moram da se suočim sa ljudima koji govore stvari o detetu – rekla je iskreno Hejli u novom intervjuu za The Sunday Times.

S obzirom da su stupili u brak veoma mladi, kada je Hejli imala samo 21 godinu, a Džastin 23. godine, pevač je gostujući u emisiji rekao da ima razumevanja za to da je njegovoj supruzi potrebno određeno vreme da se pronađe i ostvari na nekim drugim poljima pre nego što zasnuju porodicu.

Voleo bih da imam malo pleme. Ali, da, to je njeno telo i njena je odluka. Ali mislim da Hejli još uvek ima neke stvari koje želi da postigne pre dece, i mislim da … jednostavno još nije spremna. I to je u redu – rekao je pevač.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz