Pretraži

ZBOG OVOG VIDEA SVI MISLE DA SU ZAJEDNO: Bivši dečko Sanje Vučić u zagrljaju druge devojke (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot:TikTok/mina.jeremicc

Naime, nakon što je stavila tačku na ljubavni odnos sa Nikolom, Sanja je to podelila i na društvenoj mreži Instagram, kako ne bi pojedinačno objašnjavala.

– Dragi novinari i pratioci, u poslednjih mesec dana bili smo u medijskoj pauzi i nisam se oglašavala i odgovarala na pitanja koja mi postavljate već duže vreme. Pitate me često zbog čega sam obrisala slike sa već sada bivšim dečkom sa Instagrama. Mi već dva meseca nismo zajedno, nismo u kontaktu i fokusiram se isključivo na sebe, svoj rad i posao, ništa van toga me ne zanima. Naglasila bih da je do prekida došlo isključivo zbog prezasićenja i neslaganja u karakteru i obavezama. Nikakvi spoljni faktori nisu uticali na to. Sada ću se oglasiti na tu temu i stavljam tačku na to, hvala – napisala je ona.Ubrzo nakon toga na društvenoj mreži TikTok osvanuo je video Mine Jeremić sa Nikolom Đorđevićem, na kojem se vidi da su i te kako prisni. Međutim, ona je tim videom pokrenula lavinu komentara u kojima su je osudili zbog tog poteza budući da je Nikola nedavno raskinuo sa Sanjom. Mnogi su pomislili da je ona preotela dečka pevačici, o tome smo pisali OVDE.

Mina se brzo nakon toga oglasila i na svom Instagram profilu na kojem se odmah odbranila i rekla da se oni poznaju više od pet godina, kao i da joj je on posebno drag u životu.

Međutim, Mina je na svom TikTok profilu objavila još jedan veoma prisan video sa Nikolom, uz emotivnu pesmu i zajedničke fotografije, ali ga je brzo i obrisala. 

O kom videu se radi možete pogledati ispod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estrada.srbija

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz