Pretraži

ZBOG OVOG POTEZA SU JOJ SVI ČESTITALI: Bela Hadid uspela u nečemu što mnogima ne polazi za rukom

Showbiz
0
Photo: Instagram/bellahadid

Manekenka Bela Hadid je već godinama jedna od najpoznatijih i najpraćenijih javnih ličnosti, a zahvaljujući tome, ona ima i jak uticaj na društvenim mrežama.



Ovog puta pohvalila se velikim uspehom i verovatno naterala mnoge bar da razmisle o sličnom potezu u budućnosti. Naime, ona je otišla u provod u Las Vegas, a snimajući se za Tik Tok, otkrila je kako već pet meseci živi bez alkohola.

– Pet meseci bez alkohola – stoji u opisu videa.

Inače, ovo nije prvi put da manekenka apstinira od ovog poroka, ona je u jednom trenutku prošle godine takođe prestala da pije na šest meseci. Tada se odlučila na takav korak jer je shvatila kako više ne može da se kontroliše. S obzirom na to da se bori sa depresijom i anksioznošću još od malih nogu, za nju je jako važno da ne unosi velike količine alkohola.

@babybella777

5 months alcohol free
♬ Unlock it x better off alone – roxi audios

U komentarima su joj mnogi čestitali na istrajnosti, a čisto podsećanja radi, Bela je imala neprijatno iskustvo sa 17 godina kada je vozila u alkoholisanom stanju, nakon čega joj je oduzeta dozvola na godinu dana, imala je uslovnu kaznu i čak 25 sati društveno korisnog rada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz