Pretraži

ZBOG KORONA VIRUSA: Otkazuju se svi koncerti i nastupi, evo šta su poznati poručili (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/sara_reljic.1, Instagram/teodoradzehverovic

Tako se IDJTV Party, koji se održava četvrtkom u klubu Freestyler Winter Stage, odlaže do daljnjeg. Kada se okolnosti promene bićete obavešteni o novim žurkama.

Ova mera je dosta uticala i na poznate, budući da su imali unapred zakazane nastupe, koje sada moraju da otkažu ili odlože.

  • Nažalost, situacija se svakodnevno menja. Non stop pratimo vesti i dešavanja i ne mogu da kažem da nas ovo nije poremetilo u poslu. Iskreno, ja nisam očekivala da će ovo biti ovako ozbiljno. Najviše se plašim za svoje roditelje, ali moram da ostanem pozitivna – rekla nam je Teodora Džehverović o novonastaloj situaciji.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

frcoklica

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) on Mar 12, 2020 at 8:13am PDT

Osim Teodore, nastupi su otkazani i Sari Reljić koja je istakla da joj je najviše žao publike.

  • Prekujče su samo stizale poruke. Otkazan nastup taj i taj, tako da su mi otkazali jedno pet nastupa, ustvari sve do kraja meseca. Tako da je to katastrofa za moju mentalnu u finansijsku situaciju, ali mi je i krivo zbog ljudi koji su mi pisali da jedva čekaju da dođem – rekla je pevačica za IDJTV.

Osim toga, Sara je istakla da se plaši virusa, ali bi joj ipak bilo draže da ispuni ono što je obećala.

  • Naravno da se plašim virusa, sinoć sam bukvalno sve vreme sanjala da me proganja taj virus, logično je da se i mi, kao pevači, plašimo za svoj respiratorni sistem. Ali opet, ako sam obećala ljudima da ću da dođem… Nama, pevačima, je bitnije da ispunimo to što smo obećali, osim naravno u smrtnom slučaju, a neki čak i to zanemare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Talking about perfect makeup… @tamarasuslov 💄🤩

A post shared by SARA RELJIĆ (@sara_reljic.1) on Jun 20, 2019 at 3:08am PDT

Neki od koncerata koji su odloženi jesu i od Vesne Zmijanac koja se ovim povodom oglasila na Instagramu i poručila fanovima da će zbog trenutne situacije pomeriti koncerte.

– Dragi moji, mnogo sam tužna zbog svega što se trenutno dešava u svetu i kod nas i moram da vas obavestim da se zbog situacije sa korona virusom koncert pomera za 18. i 19. maj! Neka smo živi, zdravi i neka zagrmimo 18. i 19. maja da se čuje do svemira – napisala je Vesna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Zmijanac (@vesna_zmijanac_official) on Mar 11, 2020 at 7:31am PDT

Takođe, grupa Balkanika je odložila svoj koncert. 

  • Dragi naši, u skladu sa novonastalim okolnostima u zemlji i svetu povodom pojave korona virusa, naš koncert zakazan za 20. mart u Kombank dvorani odlaže se za mesec maj.

Zbog proglašenja pandemije virusa u svetu, otkazan je i koncert Zdravka Čolića koji je trebalo da se održi 14. marta u Berlinu. Pevač se tim povodom oglasio na svom Instagramu i istakao da mu je žao zbog pomeranja koncerta, ali je zdravlje ipak na prvom mestu.

  • Žao nam je zbog novonastale situacije, ali je sprečavanje širenja virusa trenutno prioritet na globalnom nivou – glasi poruka koju je poslao fanovima.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz