Pretraži

„ZBOG DROGE SAM RAZMIŠLJAO O SAMOUBISTVU“: Verenik Megan Foks objavio dokumentarac o svom životu

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/meganfox

Roker i bivši reper je u svom novom dokumentarcu progovorio o najtežim periodima iz života, kada je čak razmišljao i o samoubistvu.



Naime, Mašin u filmu "Machine Gun Kelly's Life In Pink" otkrio da je imao vrlo mračan period nakon očeve smrti 2020. godine i da je u tom periodu bio potpuno sam i usamljen, dok je Megan Foks radila na snimanju filma.

– Nisam izlazio iz svoje sobe i postajalo mi je sve tamno – rekao je on i dodao da je imao paranoične napade, te da je mislio da će neko da dođe i da ga ubije:

Screenshot: Instagram/meganfox

Screenshot: Instagram/meganfox

 

– Počeo sam da dobijam divlju paranoju. Stalno sam postajao paranoičan da će neko doći da me ubije – priznao je Keli i dodao da je tokom tog perioda spavao s puškom pored svog kreveta.

– Jednog dana sam pukao. Nazvao sam Megan, koja je bila na setu u Bugarskoj i rekao joj da nije sa mnom kad mi je najpotrebnija. Pričao sam joj da ludim, stavljam cev sačmarice u usta, repetiram i osećam se kao da imam bačvu u ustima. Megan me je slušala bez reči – ispričao je on.

Nakon tog trenutka, muzičar je rekao da je shvatio da treba da prestane s drogom, a pomogli su mu Foks i njegova 12-godišnja ćerka. Na putu oporavka, Mašin sada živi trezvenim životom, ide na terapije i tvrdi da je svoju naviku o drogama zamenio umetnošću.

Trejler za dokumentarac možete pogledati ispod:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz