Pretraži

ZAVRŠILA U URGENTNOM: Kaja hitno prebačena u bolnicu, pozlilo joj u restoranu (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/kaya_ostojic

Kaja Ostojić je zbog brzine tempa kojim radi ugrozila svoje zdravlje pa je zbog lošeg zdravlja hitno prevezena u Urgentni centar.

——————– Sponsored ——————–

Naime, ona je, tokom ručka sa prijateljicom u jednom restoranu, pala u nesvest pa ju je ona brzo, iz pomoć drugih gostiju uz restorana prevezla u bolnicu.


– Osećala se umorno i iscrpljeno, ali je smatrala da nije ništa strašno. Našla se sa prijateljicom u restoranu, iako joj je tog dana bilo vrlo loše, naručila obrok i pravila se da je sve OK. Posle manje od sata, usred razgovora, potpuno je prebledela i požalila se da joj trnu ruke. Nije prošlo mnogo, izgubila je svest i prijateljica je jedva uspela da je zadrži da ne padne na pod i ne udari glavom – rekao izvor blizak pevačici, a prenosi Alo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The best part is hidden under the fancy accessories

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on Jul 23, 2019 at 5:20am PDT

– Prijateljica ju je hitno prevezla u Urgentni centar, iako Kaja prvobitno nije želela da ide u bolnicu. Tamo su bile satima i Kaju je pregledao njen dugogodišnji lekar i prijatelj. Sve analize koje su uradili pokazale su da je njen organizam u veoma lošem stanju, da joj krvna slika nikada nije bila gora i da će morati ozbiljno da se posveti odmoru kako ne bi dodatno narušila svoje zdravlje. Preporučili su joj promenu ishrane, vitamine i razne dodatke ishrani, posle čega je puštena kući.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz