Pretraži

ZAVRŠILA I U SVETSKIM MEDIJIMA: Oglasila se Romanina najbolja prijateljica povodom hapšenja

Showbiz
0
Photo: Instagram/romana_panic

Kako prenose domaći mediji, naša pevačica Romana Panić i agent za prodaju nekretnina Filip M. sumnjiče se da su tokom marta i aprila postavili uređaje za snimanje na tri bankomata u Brizbejnu.

Oni su u Australiji boravili kao turisti gde su zapali u probleme sa novcem pre nego što su smislili plan kako da "napune svoje novčanike", izjavio je sudija Okružnog suda u Brizbejnu Pol Smit. Oni su na taj način prikupili bankovne podatke 35 osoba.

Policija je, nakon što je tehničar pronašao nelegalne uređaje na bankomatu, pretresom stana u Spring Hilu gde su njih dvoje odseli, pronašla obeležene novčanice u vrednosti 23.500 australijskih dolara, uređaje za snimanje kartica, kartice za skladištenje podataka na kojima su pronađeni snimci kupaca na bankomatima, lične bankarske podatke klijenata u bankama i alatke za instaliranje dodatnih uređaja.

Otkriveno je da je Filip M. najpre izviđao bankomat, da bi se dva dana kasnije vratio i sa hirurškom maskom postavio uređaje.

Ovim povodom smo kontaktirali Romaninu najbolju prijateljicu Marinu Tucaković, koja nam je rekla sledeće:

  • Ne znam šta se desilo. Ne znam koji su razlozi i da li za tako nešto uopšte postoje razlozi. Čak ne znam ni gde će kaznu da služi, u te stvari se ni ne razumem.

 

O ovome su pisali i svetski mediji

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz