Pretraži

Zavirite u orman Georgine Rodrigez! Sve „puca“ od brendova, a cena samo jednog komada prelazi 18.000 dolara (FOTO)

Showbiz
0
Credit: Live Media Publishing Group / Alamy / Alamy / Profimedia

Georgina Rodrigez podelila je uvid u svoju raskošnu garderobu u novoj sezoni svoje Netflix emisije I Am Georgina.

Georgina koja je nedavno podstakla glasine o braku sa Kristijanom Ronaldom nakon što ju je više puta nazvao svojom „ženom“, prikazala je svoju ekstravagantnu kolekciju dizajnerske odeće tokom jedne epizode svog popularnog Netflix šoua I Am Georgina.

Credit: Netflix / Everett / Profimedia

Klip otkriva sobu napravljeno posebno za fudbalerovu partnerku sa ugradnim ormarima i policama ispunjenim Hermes torbama, a vrednost samo jedne torbe ovog brenda prelazi 18.000 funti, Louboutin cipelama i Dior stvarima. Sa desne strane prostorije, Georgina je postavila veliki sto za šminkanje.

Glamurozni sto za šminkanje ima veliki LED kvadratni ogledalo za šminkanje, a na njemu su bili izloženi svi njeni neophodni proizvodi za šminku.

Evidentno je ova soba u potpunosti posvećena Georgini, kao i da Ronaldo ima odvojen garderober od nje. Međutim poznato je da i on veliki ljubitelj skupocenih komada, kako garderobe, tako i aksesoara.

Njeni ugradni ormari pružaju dosta prostora, a gledaoci su mogli da vide njenu impresivnu kolekciju dizajnerske odeće, uključujući brojne Louis Vuitton komade. Tokom epizode, Georgina je takođe pokazala svoju impresivnu kolekciju torbi koje uključuju Hermes, Louis Vuitton, Christian Dior, Fendi i Chanel.

U jednom krupnom kadru, njena Hermes Swift Kelly torba može se videti uredno smeštena na plutajućoj polici. Cena ove tražene torbe kreće se od 18.000 funti.

Njena Fendi torba i svetloplava Chanel torba sa preklopom bile su uredno smeštene pored Hermes kolekcije.

Dok se spremala za jedan događaj, Georgina je odabrala da nosi čokoladno braon haljinu marke Alaia, koju je uparila sa belim salonkama i svojom mini Lady Dior torbom, koja košta 4.200 funti.

Georgina i Cristiano su u vezi od 2016. godine i imaju dvoje dece zajedno. Takođe, ona je maćeha njegovoj drugoj troje dece.

Prošlog meseca su izazvali glasine, kada je Ronaldo tokom igre „On i Ona“ na svom novom YouTube kanalu nazvao Georginu svojom „ženom“.

Takođe, oboje su se u videu pojavili sa burmama. Međutim, par nikada nije javno govorio o bilo kakvoj ceremoniji venčanja niti komentarisao ove glasine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz