Pretraži

Zavirite u luksuznu PALATU Nine Seničar: Glumica uživa u raskošnoj vili sa bazenom i bioskopom vrednoj 4,5 miliona evra! (FOTO)

Showbiz
3
Foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia, MLS / Planet / Profimedia

Nina Seničar sa svojim suprugom, glumcem Džejem Elisom, svila je gnezdo u luksuznom delu Los Anđelesa, gde su pazarili vilu koja se procenjuje na 4,5 miliona dolara.

Srpska glumica Nina Seničar svoj dom svila je sa glumcem Džejem Elisom sa kojim ima dvoje dece. Pored ćerke Nore Grejs koju su dobili 2019. godine, glumica se nedavno porodila i dobila sina Nooma.

Njihov dom nalazi se u Holivudu, a američki mediji procenili su ga na neverovatnih od 4,5 miliona evra. Sve je uređeno po ukusu lepe glumice i voditeljke, a kako navode američki mediji, ova vila je izgrađena 1919. godine, ali je nedavno renovirana, te sada odiše luksuzom hotela sa pet zvezdica.

Prema opisu, ova rezidencija ima tri spavaće sobe i jednak broj kupatila, raspoređenih na dva sprata.

Ulaz u ovu „palatu“, kako je mnogi nazivaju, obeležava dvorsko predvorje, koje ne odskače od luksuza ostatka dela doma.

Fasada je obložena drvetom, ispred kuće je bazen, kao i bračni krevet na tremu. Posebno je zanimljiv bioskop na otvorenom, i to što je kuća skrivena iza zelenila i visoke žive ograde.

Na prvom spratu su formalna dnevna soba i trpezarija, kao i kuhinja u kojoj dominira mermer, sa kuhinjskim ostrvom i vrhunskim kuhinjskim uređajima; tu je čak i soba za bilijar, dok su sve tri spavaće sobe na spratu.

Iako joj je dom u Los Anđelesu, Nina vredno radi i u Srbiji, te je uskoro očekuje i nova rola u filmu „Megdan“ Alekse Balaševića.

 

Komentari (3)

  1. „Neverovatnih 4,5 miliona dolara“. I to u holivudu….Pa ovde bre tolko daju da renoviraju….

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz