Pretraži

Zavirite u dom slavnih Bekamovih

Showbiz
0
Photo: Instagram/davidbeckham

Iako su poznati po tome da detalje iz svog privatnog života ne vole da dele sa javnošću, Viktorija je nedavno na svojim najskorijim fotkama na Instagramu otkrila više detalja njihovog doma nego inače. 

Članica nekadašnje mega popularne grupe Spice girls objavila je na svom Instagram profilu fotku gde pozira na sofi, a u kadar fotografije je ušao i kućni nameštaj. 



Slično kao i crni baršunasti kauč koji supružnici imaju u svom londonskom domu, Viktorija i David imaju kauč sivu somotnu kopču sa odgovarajućom pamučnom stolicom na nogarama. Kauč je obučen u jastuke od smeđeg platna. Iza Viktorije se vidi izbor crnih betonskih lampi sa teksturnim bež nijansama i odgovarajući luster koji visi u hodniku.

Soba je dizajnirana izloženim zidovima od opeke i hodnicima između svake sobe, dok su se Victoria i David odlučili da nemaju vrata kako bi stvorili otvoreni efekat. Prostor izlazi na odmorište, gde su visoki plafoni i drvena ograda uokvirena zakrivljenim stepeništem. Viktorija je napisala natpis: "Zagrejana i spremna za nedelju dana rada od kuće #VBPose. Slikala #HarperSeven!" (njihova ćerka).

To je jedan od retkih slučajeva kada su Bekamovi pustili javnost da proviri u njihov dom na selu.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz