Pretraži

ZATEGNUTI ODNOSI? Novakova majka slavila rođendan, Jelena se nije pojavila?

Showbiz
0
Photo: Instagram/jelenadjokovicndf

Proslava je organizovana u restoranu našeg najboljeg tenisera, a tom prilikom članovi porodice su se, nakon gdramatičnog perioda, kada je Novak deportovan iz Australije, konačno mogla da bude ponovo na okupu.

Međutim, sudeći prema fotografijama koje su osvanule na društvenim mrežama, nisu svi članovi porodice Đoković prisustvovali, jer se Novakova supruga Jelena nije pojavila.

To je okrenulo lavinu komentara o odnosu Novakove majke i Jelene, za koje se već neko vreme veruje da postoji netrpeljivost među njima. Ono što su fanovi još primetili je i da je ove godine izostala javna Jelenina čestitka Dijani za rođendan.

Inače, teniserova supruga već neko vreme nije aktivna u javnosti, a u vreme drame koja je Novaka zadesila u Melburnu ona se oglasila jednom, kada je postavila njihovu zajedničku fotografiju uz opširan opis. Tada je napisala da bi volela da su svi zajedno za Božić u Beogradu, i kako pronalazi snagu da razume i prihvati situaciju kroz koju je Đoković prolazio.



Za to vreme Novakov otac, braća i majka Dijana izašli su na ulicu, pozvali građane na protest i na taj način se borili da pomognu srpskom asu. 

Pojedini spekulišu da je upravo Jelenino nepojavljivanje narušilo njihove odnose, ali se niko iz porodice nije oglašavao po tom pitanju.

Podsećamo, Novak Đoković je deportovan iz Australije jer nije primio vakcinu protiv koronavirusa.  On je napustio ovu zemlju nakon što je Federalni sud potvrdio odluku ministra za imigracije Aleksa Hoka da mu poništi vizu, zbog čega tri godine neće moći da kroči na kontinent na kojem je imao najviše uspeha u karijeri.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz