Pretraži

„ZAŠTO ISPADA DA SAM ZAPROSIO AKO SAM KUPIO PRSTEN?“ Darko Lazić šokirao sve izjavom o veridbi i bivšim ljubavima

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/_katarina_24

Darko Lazić je često u centru pažnje, najviše zbog svog ljubavnog života, a potom i zdravstvenog stanja o kom je redovno izveštavao pratioce.Ovog puta, on je, komentarišući svoje postupke iz prošlosti, poprilično razljutio javnost jednom jedinom izjavom.

– Zašto ispada da sam te zaprosio ako sam ti kupio prsten? Svidi mi se prsten i evo ti prsten. Tako gledam na pretohodne veridbe. Sad sam se stvarno zaljubio, mada nikad se nisam ni odljubio od Katarine. To je bila prva veza, hteo sam da se izludujem i sad je došlo pravo vreme. Slučajno se desilo da smo se videli. Sreli smo se i tako je sve krenulo – rekao je on u emisiji Amidži šou.

Folker je trenutno u braku sa Katarinom, devojkom sa kojom je bio i na početku karijere, a njih dvoje su nedavno održali tajno građansko venčanje.

– Ovo mi je drugi brak. Venčali smo se samo opštinski, a ako Bog da u avgustu će biti svadba i crkveno venčanje u Austriji. Moram reći nisam se svaki put ženio kad nađem devojku, mene su stalno stavljali u brak – rekao je Darko.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz