Pretraži

ZASTAVA PALESTINE NA LEĐIMA MADONINIH IGRAČA: Ministarstvo kulture Izraela oštro reagovalo na pevačicin performans (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/DAANY-CICCONE

Kraljica popa Madona nastupila je u finalnoj večeri Evrovizije sa dve pesme i našla se na udaru kritika zbog performansa od milion dolara.

——————– Sponsored ——————–


Publika je bila razočarana Madoninim pevanjem i maskama na sceni. Tokom izvođenja numera pevačica je falširala, a na kraju i provocirala isticanjem zastava Izraela i Palestine.

Islandski bend Hatari nije jedini pokazao palestinsku zastavu u Izraelu, već su to uradili i Madonini plesači.Boje Palestine su se videle kada je Madona stajala na vrhu stepeništa, a ka njoj su se penjali zagrljeni igrači. Poslednji par u nizu imao je na leđima obeležja sukobljenih zemalja.

Evo kako je izgledao njen nastup:

https://youtube.com/watch?v=UHIbjuZ22ck


Pop diva je na ovaj način verovatno želela da pozove na pomirenje, ali se takav gest nije nimalo dopao izraelskom ministru kulture.

Ministar Miri Regev je u zvaničnom saopštenju istakao da je Madonin nastup greška, a onda je iskritikovao javni servis jer je emotivao sporni trenutak.

Politika i kulturni događaji ne mogu da se mešaju – zaključio je on.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz