Pretraži

„ZASLUŽILA SAM SVE OVO“: Aleksandra Prijović progovorila o svojim počecima, pa se dotakla i ZARADE 

Showbiz
0
ALEKANDRA PRIJOVIĆ
Foto: Instagram printscreen/aleksandraprijovic

Iako je danas najuspešnija mlada zvezda na ovim prostorima i prva „Zvezda Granda“, koja će održati koncert u Areni, pevačica ne zaboravlja svoje početke i borbu koju je vodila kako bi izgradila svoje ime na našoj estradi.Uprkos talentu koji je pokazala u takmičenju, priznaje da je bilo kolega i koleginica koji su više radili od nje.

– Kada sam počela da radim i godinu dana nakon što sam potpisala ugovor za „Grand“, svi su koštali više od mene i svi su više radili, meni je to došlo vremenom i cena je rasla, ali nikada mi nije bilo krivo – priča za Grand pevačica koja je uvek verovala da će se njen trud isplatiti.

– Ja sam govorila uvek: „Hvala Bogu, neka radi, neka košta sto puta više jednog dana ću i ja“. Mislim da ljudi kada veruju sebi i ne žele drugima loše, jer se ja i danas radujem zbog svačijeg uspeha, meni ne može da bude krivo. Ja želim svima sve najbolje i kada je čovek siguran u sebe i radi pošteno, ne može drugačije da mu se desi, zaslužila sam sve ovo – iskrena je Aleksandra.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz