Pretraži

ZARAZILI SU LJUDE OKO SEBE: Dejvid i Viktorija Bekam preležali koronu u tajnosti

Showbiz
0
Photo: Instagram/davidbeckham

Kako prenosi "The Sun", britanski slavni par verovatno se zarazio tokom boravka u Los Anđelesu u martu.

Citirajući neimenovane izvore, britanski tabloid piše je da su Dejvid (45) i Viktorija (46) 1. marta odleteli u Sjedinjene Američke Države da navijaju za svoj fudbalski klub Inter Majami, koji je igrao prvu utakmicu na gostovanju sa fudbalskim klubom Los Anđeles.

Njima su se pridružili slavni kuvar Gordon Ramsai i drugi članovi porodice Bekam, uključujući verenicu njihovog sina Bruklina, glumicu Nikolu Peltz.

"The Sun" je citirao neimenovanog prijatelja: "Prisustvovali su na nekoliko otmenih događaja jer je Dejvid imao promotivne dužnosti, rukovao se i ljubio navijače i razne klupske ugledne ljude."



Porodica se potom vratila u London nekoliko dana kasnije kako bi prisustvovala Bruklinovoj 21. rođendanskoj zabavi, koju su uveličale poznate ličnosti poput Spajsice Eme Bunton i repera Stormzija. Bekamovi su se vratili u Majami ubrzo nakon proslave.

Prijatelj je rekao da je Dejvid Bekam, bivši igrač Mančester Junajteda, Real Madrida i LA Galakija, počeo da se oseća loše nakon povratka u SAD, a njegova supruga je imala upalu grla i visoku temperaturu. Kasnije im je dijagnostikovan COVID-19.

Izvor je dodao da su se porodični vozači, telohranitelji i pomoćnici takođe razboleli približno u isto vreme.

Prijateljica je rekla da je Viktorija, takođe članica Spice Girls-a, držala porodicu u karantinu više od dve nedelje, jer se brinula da bi mogli biti superprenosioci.

Par je otišao da se testira kako bi potvrdio da nisu bili zarazni pre putovanja u Italiju i Grčku tokom praznika u julu i prošlog meseca.

Glasnogovornici para odbili su da komentarišu priču "The Sun-a".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz